Adres: Leopoldlaan 65 - 9400 Ninove

LifeCoaching

Ik begeleid volwassenen die op zoek zijn naar een positieve verandering in hun leven. Ik luister en stel vragen.  Voor mij ben jij evenwaardig. Ik maak soms gebruik van visualisaties, tekeninganalyse en opstellingen. Zo komen wij samen tot die stap die jou weerbaarder maakt in je leven.

  

Mijn coaching laat jou je eigen kracht en vermogen ontdekken, door oude patronen te doorbreken en door belemmerende overtuigingen overboord te gooien. Je komt positiever in het leven te staan en wordt weerbaarder voor de uitdagingen die jouw levenspad kruisen. Als jouw lifecoach moedig ik jou aan en steun ik jou ten volle zodat je er nooit alleen voor staat.

  

 

Ik ben ervan overtuigd om ook van jou iets te leren en aan jou iets mee te geven dat van onschatbare waarde is. Persoonlijke groei stopt immers nooit. Mensen die op zoek gaan naar zichzelf komen spiegels tegen waaruit zij oneindige wijsheid kunnen putten.

  

Of je nu worstelt met zelfvertrouwen, burnout, stress, (relationele) spanningen, een rouwproces, ... ik ben er voor jou ! Als je je hierin herkent, geef me een seintje, en we zoeken samen naar de juiste verandering.